Fordította: Morvay Sándor
Megjelenés: 2012
Oldalszám: 128 oldal
Formátum: A/5
ISBN: 978-963-2793-21-4
Témakör: Fizikatörténet, filozófia, népszerűsítés
Elfogyott
Megjelenés: 2012
Oldalszám: 128 oldal
Formátum: A/5
ISBN: 978-963-2793-21-4
Témakör: Fizikatörténet, filozófia, népszerűsítés
Elfogyott
Az atomoktól a sajttortáig
avagy fizika és kémia konyhaszerető gyerekeknek
Hibaigazító
A könyv 126. oldalán, a keményítő címszónál tévesen az szerepel, hogy "fehérjemolekulákból áll".
A keményítő növényi poliszacharid, szénhidrát, ami glükózegységekből épül fel. Az már helyesen szerepel, hogy ezek az amilóz és az amilopektin.
Ajánlott könyvek