Ez az oldal sütiket használ
A www.typotex.hu webáruházának felületén sütiket (cookies) használ, vagyis a rendszer adatokat tárol az Ön böngészőjében. A sütik személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a sütik használatába. További információért kérjük, olvassa el adatvédelmi elveinket!
0 db
0 Ft
Felhasználó neve / E-mail cím

Jelszó

Elfelejtett jelszó
 
 
 
Fordította: Morvay Sándor
Megjelenés: 2012
Oldalszám: 128 oldal
Formátum: A/5
ISBN: 978-963-2793-21-4
Témakör: Fizikatörténet, filozófia, népszerűsítés

Elfogyott

Az atomoktól a sajttortáig
avagy fizika és kémia konyhaszerető gyerekeknek

Hibaigazító

A könyv 126. oldalán, a keményítő címszónál tévesen az szerepel, hogy "fehérjemolekulákból áll".
A keményítő növényi poliszacharid, szénhidrát, ami glükózegységekből épül fel. Az már helyesen szerepel, hogy ezek az amilóz és az amilopektin.

Ajánlott könyvek