0 db
0 Ft
EN / HU
Felhasználó neve / E-mail cím

Jelszó

Elfelejtett jelszó
 
 
Vásárlás

Általános tudnivalók

A Kiadó honlapja webáruházként működik, egyszerű regisztráció után rakja a könyveket a kosarába, töltse ki a szükséges adatokat, és már át is veheti, illetve kiszállítjuk a megrendelt könyv(ek)et. Emellett elfogadunk telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket is. A rendelések teljesítésére az alábbi feltételek érvényesek. A regisztrációkor feliratkozik a Typotex Kiadó Hírlevelére, melyben a legfrissebb akcióinkról és újdonságainkról értesülhet. Amennyiben nem tart igényt a hírlevélre, a felhasználó törölheti magát a hírlevél-küldő adatbázisból a kiküldött hírlevelek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva

Szállítási és fizetési feltételek

A feltüntetett árak az érvényes - általában kedvezményes - fogyasztói árak. Amennyiben valamilyen technikai hiba miatt mégiscsak téves a feltüntetett ár, válasz e-mailünkben azonnal egyeztetünk. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

A kiválasztott és megrendelt termékeket iparkodunk a leghamarabb eljuttatni Önöknek, ill. a megrendelését követő e-mail tartalmazza hogy mikortól fogva vehető át a könyv. A személyes átvétel általában azonnali lehetőség.

Visszaküldés és reklamációs problémák kezelése

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a megrendelt könyvvel, azt visszajuttathatja hozzánk 8 napon belül postai úton vagy személyesen. Ekkor az Ön számlájára visszautaljuk a vásárlási összeget. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges postai vagy szállítási költséget visszatéríteni nem áll módunkban. Amennyiben a termék sérülten vagy kopottan érkezik meg hozzánk, akkor jegyzőkönyvet veszünk fel, és nem tudjuk a vásárlási értéket visszatéríteni.

Typotex utalványok

A Typotex Kiadó ajándékutalványai kizárólag a Typotex Kiadó által kiadott könyvekre válthatók be teljes áron.

A vásárlási utalványok az Olvasók Boltjában forgalmazott minden könyvre beválthatók az aktuálisan érvényes kedvezményes áron.